Detta recept är helt veganskt och får smaklökarna att färdas tilll Thailand. En lyxig och snabblagad middag helt enkelt!
I detta recept använder vi Temp:ish Asiatiska Kuber, men det går lika bra med Temp:ish Naturella Kuber eller Temp:ish Naturell helbit, skuren i kuber. Krydda på lite extra om du istället använder våra naturella varianter!
Tillagningstid: 20 min
Nivå: Enkel
Portioner: 2-3 st
Ingredienser:
150 g risnudlar
2 msk neutral olja, till stekning
200 g Temp:ish Asiatiska Kuber
100 g strimlad vitkål 1 liten strimlad morot
50 g böngroddar 1/2 hackad röd chili 1 dl pad thai sås
Till servering: ca 1 dl grovt hackade jordnötter Strimlad vårlök Koriander Lime
Gör så här:
1. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
2. Stek Temp:ish i neutral olja tills den fått stekyta, ca 5-7 min.
3. Tillsätt vitkål och morot och låt steka med i ett par minuter.
4. Klipp nudlarna grovt och tillsätt tillsammans med böngroddar, chili och pad thai sås i stekpannan.
5.Toppa med jordnötter, strimlad vårlök och koriander, servera gärna med limeklyftor.
Comments