Med Temp:ish Naturell Helbit, vegansk majonnäs och tångkaviar kan man göra en grym vegansk skagenröra! Krämig och god med perfekt sälta från tångkaviar och pepprighet från färsk pepparrot!
Här serveras den i en varm bakpotatis - mums! Men går såklart även att ha på snittar, toast, råraka eller avokado🙌 Något som får skagenröran att lyfta är färsk riven pepparrot, det måste ni testa!
Det går givetvis bra att både använda Temp:ish Naturell Helbit eller Temp:ish Naturella Kuber i detta recept.
Se när Sophia lagar receptet!
Total tid: 20 min
Nivå: lätt
Portioner: 2
Ingredienser:
2 bakpotatisar
1 tsk smör, valfri
Vegansk skagenröra:
100 g Temp:ish Nautrell Helbit alt. Naturella Kuber, grovt hackad
1 dl majonäs, valfri
½ finhackad rödlök
1 msk hackad gräslök
1 msk hackad dill
2 msk tångkaviar
1 tsk citronsaft
1 msk finriven pepparrot
Peppar & salt
Gör såhär:
Comments